2016’ya güzel girin!

Yepyeni bir yıla sayılı günler kaldı! 2015’e veda ederken gecenin en güzel kadını olmaya ne dersiniz?  Biz de cevabınızın “evet” olduğunu düşündük ve size minik bir rehber hazırladık:)

Yılbaşı gecesi güzel olmayı kim istemez? Hepimiz yeni yılın verdiği yepyeni bir heyecanla saçlarımızı en güzel haline getirir, makyajımızın kusursuz olması için elimizden geleni yaparız. Kıyafetimizi bile seçerken daha özenli davranırız. Eh, ne de olsa yeni yıla nasıl girersek öyle geçer:)

Göz alıcı farlar

 

Tüm dikkatleri bakışlara çekme zamanı! Işıldayan gözler, belki de gecenin en önemli detayı. Simli farlar mutluluk ile birleştiğinde gözlerinizin içi gülecek:)

Aydınlatıcılar

Yüzünüzün de ışıl ışıl olmasını istemez misiniz? O halde aydınlatıcılardan yardım alabilirsiniz. T bölgesi, çene, elmacık kemikleri bölgelerine highlighter’ınızı uygulayabilirsiniz. Cildiniz kuruysa sürmeden önce nemlendirici krem uygulayıp bir süre beklemeyi deneyin.

39tl_physiciansformula pastel highlighter 11,50tl

Kırmızı ruj
Yılbaşının vazgeçilmezleri ne diye sorsalar kırmızı iç çamaşırı ve kırmızı ruj deriz:) Makyajınızı sade yapsanız da, dudaklarınız ince de olsa, kırmızı rujunuz sizi her zaman kurtaracak. Mat, parlak, gloss… Yeter ki size uygun olanı seçin.

Parfüm
Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için en güzel hediyelerden biri de parfüm. Mis gibi kokunuzla gecede yankı uyandırmak sizin elinizde:) Sıkın ve dışarı çıkın!

Sen De Bir Şeyler Yaz!

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz