2016‘nın En İyilerini Keşfettik!

0

2016 onca olumsuzluğa rağmen minik minik detayları ile keşiflerle dolu oldu. Keşfettik olarak 2016’nın en iyilerini seçtik. Sizin en iyileriniz neler, yazının altına yorum olarak bırakabilirsiniz. Bu arada hala yeni yıl hediyesi almadıysanız burada sizin için bir kaç güzel öneri var….

Yılın Destinasyonunu Keşfettik!

Türkiye Küba’ya bayılıyor. Her yıl Türkiye’de yaşayanların en çok gitmeyi istediği destinasyonlardan biri olan Küba bu yıl bizim için en iyi keşiflerden biri oldu. Elbette yılın en eğlenceli tur şirketi Patika Travel ile… Ocak sonu turunu kaçırmayın! Küba gezi rehberi burada.

Yılın Restoranını Keşfettik!

İstanbul’da yılın en iyi restoranını seçmek çok zor olsa da… Bizim başlangıçlardan tatlıya kadar her bir kalemine 10 puan verdiğimiz restoran Etiler’deki The Galliard oldu.

Yılın Yaz Destinasyonunu Keşfettik!

Ülkemiz nefis sahillerle, köylerle, kasabalarla dolu olsa da bir tane seçmek gerektiğinde hemen aklımıza Cunda geliverdi. Bizim için 2016’nın en keyifli yaz köşesi lokmasıyla, rakısı balığı ile Cunda oldu…Cunda rehberi burada

Yılın Kafesini Keşfettik

Galata’da içine girince hiç çıkmak istemeyeceğiniz Federal Galata bizce yılın en sıcak kafesi oldu. Oturma alanlarının ve lokasyonun güzelliğine nefis kahveleri de eşlik ediyor.

Yılın Güneşi En Güzel Batırmalık Mekanını Keşfettik!

Evet tam da başlıktaki gibi akşamüstü en zirve güzelliğine ulaşıyor Los Altos. Beyoğlu’nda pek lezzetli Meksika lezzetleri sunan mekanın kokteylleri lezzetleriyle yarışıyor. Ama manzarası birinciliği ikisine de bırakacak değil! Los ALtos yazısı burada.

Yılın En Güzel Doğasını Keşfettik!

Bir adayımız daha vardı ama hiç bozulmayan doğası nedeniyle birinciliği İğneada Longoz Ormanları kaptı. Kırklareli’nin Karadeniz kıyısındaki bu cennet hem korunmalı hem de mutlaka keşfedilmeli! İğneada yazısı burada.

Yılın AVM İçindeki En Keyfili Mekanını Keşfettik!

AVM içinde keyifli mekan geçirebileceğiniz mekanların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Burada birincilik ise nefis şarapları ve giderek güzelleşen mutfağı ile Kanyon AVM’de adeta bir vaha olan Kanyon Suvla’ya gidiyor. Suvla yazısı burada.

Yılın En Sıcak Köyünü Keşfettik!

Ülkemiz her biri birbirinden kişilikli, yemyeşil, sıcacık insanları ve lezzetleriyle keşfedilmeyi bekleyen köylerle dolu. Bizim için yılın en sevimli köyü İzmir Ödemiş’e bağlı Birgi Köyü oldu. O kuzucuklar ne kadar da tatlıydı. Birgi yazısı burada.

Yılın En İyi Kahvaltısını Keşfettik!

Ve mutluluk kaynağı kahvaltının şampiyonunda sıra… Muhtemelen çoğu kişi için de bu mekan birinciliğini uzun süre koruyacak. Evet Alaçatı kahvaltısı sunan ve doymadan kalkmak yasak diyen Nişantaşı Bazlama’dan bahsediyoruz. Ah o reçeller, o pişiler….Bazlama yazısı burada.

Sen De Bir Şeyler Yaz!

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz